The Final Countdown – Marte in Balanta in opozitie cu Uranus in Berbec

the-final-countdownNumaratoare inversa

25 decembrie 2013

23 aprilie 2014

25 iunie 2014

De cand Marte a intrat in Balanta (7 decembrie 2013), a fost de 2 ori in opozitie cu Uranus, acum perfectandu-se ce-a de-a treia, si pasul final.

Pe 25 decembrie 2013 lucrurile au inceput sa se miste, sa vina o energie foarte puternica inspre noi. Si a fost doar inceputul.

Odata cu retrogradarea planetei Marte insa (1 martie 2014), aceasta energie puternica a inceput sa se acumuleze in noi insine, fara cale de eliberare in exterior, si astfel ne-a creat blocaje si frustrari. Am dat in clocot pe interior (23 aprilie 2014).


25 iunie 2014

1, 2, 3 ….. BUUM. Lucrurile trosnesc si pocnesc acum din toate incheieturile. Frustrarile stranse atat timp cat Marte a fost retrograd  ies la suprafata.  Marte e in Balanta, zodia relationarii, Uranus in Berbec, zodia afirmarii de sine. Puse fata in fata isca batalii, lupte, confruntari de personalitati. Nu mai avem rabdare, simtim ca explodam si apasam pedala de acceleratie la maxim.  Lucrurile ies la suprafata si ne bulverseaza.

Agresivitate. Nerabdare. Furie. Explozii. Cearta.

Libertate. Afirmare de sine. Dorinta de a lupta si de a invinge. Transari de situatii.

Acest tranzit afecteaza extrem de puternic persoanele care au planete in zodiile Berbec si Balanta.

Trebuie sa rezolvam toate problemele care s-au acumulat pana pe 26 iulie 2014, data la care planeta Marte va parasi zodia Balantei si va intra in Scorpion.

 

Comments are closed