Spre Zero

“Imi place o poveste politista buna, spuse. Dar,stiti, asta s-a început unde nu trebuia! S-a început cu crima. Insa crima e sfârsitul. Povestea începe cu mult înainte… cu multi ani în urma… cu toate cauzele si evenimentele care aduc anumiti oameni într-un anumit loc, la o anumita ora, într-o anumita zi. (…) Toate converg catre un punct dat… si apoi, când vine timpul, hop. Ora zero. Da, toate converg catre zero…” Agatha Christie – Spre Zero

Zilele acestea Mercur a intrat in miscare aparent retrograda in Leu, fiind conjunct cu Marte, si in careu cu Uranus din Taur. Nervi, cuvinte aruncate la suparare, acuzatii, actiuni violente la nivel fizic sau psihic, frustrari care dau pe-afara, schimbari bruste de dispozitie si de situatie. Daca am fi intr-un roman politist, aceasta este Crima.

Guvernatorul Leului este Soarele, care se gaseste in Rac, fiind in conjunctie cu Nodul Nord. Simtim ca se intampla ceva care isi va lasa amprenta asupra vietii noastre. Descoperirea Crimei. Guvernatoarei Racului este Luna. Suntem in perioada Eclipselor. Reactia emotionala. Aruncarea vinei dintr-o parte in alta. Opinia publica vis-a-vis de Crima. Soarele este in opozitie cu Saturn Rx si Nodul Sud din Capricorn. Suntem trasi la raspundere pentru actiuni din trecut. Sau trebuie sa constientizam ca rezultatul actiunilor din trecut stau la baza a ceea ce se intampla acum. Tot ce a dus la Crima. Soarele incepe sa formeze aspectul de opozitie cu Pluto Rx din Capricorn. Investigatia crimei. Soarele e in trigon cu Neptun Rx din Pesti. Povestea, romanul Crimei. Avertizare cod rosu pentru cei care au planete in prima decada a zodiilor Leu si Taur. Cod portocaliu si pentru prima decada a zodiilor Scorpion si Varsator. Atentie la nervi, certuri, decizii arbitrare. Va simtiti secati de energie. Avertizare cod rosu pentru cei care au planete in a doua decada a zodiilor Rac – Capricorn. Ce faceti acum, va ramane intiparit la nivel de destin, si este consecinta a ceva ce ati facut in trecut. Averizare cod portocaliu pentru a doua decada a zodiilor Berbec – Balanta. Actiunile altora tind sa intervina abuziv in viata voastra. Nota bene: A se digera aceste coduri cu mare atentie! Energiile din prezent interactioneaza in mod diferit pe astrograma voastra personala. E ca si cum, daca am fi intr-un roman politist, cineva are rolul decedatului, altcineva e criminalul, altcineva martorul, banuitii, simpli spectatori, detectivul, politistii, scriitorul sau cititorul. Energia astrala e aceeasi acum pentru toti, dar fiecare suntem diferiti, fiecare preluam energia in alt mod, in alt domeniu. PS: Am folosit metafora „Crimei” si a romanului politist. Asta nu inseamna ca trebuie sa moara cineva neaparat in vietile noastre. E doar o metafora pentru actiuni violente, care pot fi si morale sau verbale, nu numai fizice. Pentru ceva care se sfarseste sau pentru ceva care apare din trecut. Pentru puterea de a lasa ceva in urma pentru a putea merge mai departe. La nivel social, ceva care „moare” pentru a se trezi constiinta publica. Punctul Zero.

Comments are closed