Servicii

Interpretarea astrogramei natale
In cadrul consultatiei analizez profilul psiho-astrologic pe baza astrogramei (pozitia planetelor in zodii), discutam despre domeniile de viata, de exemplu job, cariera, iubire, relatii (pozitia planetelor in case), ne uitam peste tranzitele actuale si cum anume sa le folosim pentru a lua anumite decizii care ne intereseaza. In cadrul discutiei se pot pune intrebari mai detaliate cu privire la ce anume va intereseaza in mod special. Atentie: din motive de deontologie profesionala nu ofer diagnostice si sfaturi medicale si nu discut despre momentul si cauzele mortii.
Durata: 90 de minute.
Pret: 200 lei

Rectificarea orei de nastere
Pentru calcularea astrogramei avem nevoie, alaturi de celelalte detalii, si de ora de nastere exacta. Daca nu o cunoasteti, sfatul meu este ca in primul rand sa va adresati cu o cerere maternitatii unde v-ati nascut, pentru a va fi eliberat un document official cu ora de nastere. Daca acest lucru nu e posibil, se poate face rectificarea orei de nastere din punct de vedere astrologic, dar aceasta se poate face doar daca aveti un interval aproximativ de maxim 2 ore (de exemplu: mama zice ca m-am nascut undeva intre ora 12 si ora 14).
Pret: 70 lei
Conditie: Acest serviciu se ofera doar alaturi de interpretarea astrogramei natale.

Analiza spirituala si karmica a astrogramei natale
In cadrul acestei consultatii discutam despre Nodurile Lunare, Lilith si Chiron. In plus, aprofundam discutia despre Saturn, Pluto si casele 4, 8 si 12 din astrograma natala.
Pret: 120 lei
Durata: 60 minute
Conditie: Acest serviciu se ofera doar dupa interpretarea in prealabil astrogramei natale.

Compatibilitate intre doua personae – Sinastrie
In cadrul acestei discutii vom analiza compatibilitatea intre doua persone. Relatiile pot fi de natura afectiva ( iubit-iubita, sot-sotie), familiala (parinte-copil) sau profesionala (doi parteneri de afaceri sau angajat-angajator).
Pret: 150 lei
Durata: 75 de minute.
Conditie: Acest serviciu se ofera doar dupa interpretarea in prealabil astrogramei natale.

Analiza tranzitelor pentru urmatoarele 3 luni
Pret: 100 lei
Durata: 60 de minute

Analiza electiva
Vom analiza impreuna care este cel mai potrivit moment pentru o anumita actiune, intr-un anumit interval de timp. Exemplu de intrebari: cand e bines a semnez un contract, sa ma casatoresc, sa deschid o afacere, sa incep niste studii, in frunctie de tranzitele astral raportale la astrograma mea natala? Intervalul de timp recomandat este de 1 luna. Exemplu: In luna aprilie vreau sa semnez un contract, care zi/perioada/moment este cea/cel mai potrivit?
Pret: 70 lei
Durata: 30 minute
Conditie: Acest serviciu se ofera doar dupa interpretarea in prealabil a astrogramei natale.

Analiza unui tranzit planetar in mod special
Atunci cand o anumita planeta intra intr-o anumita zodie in tranzit, sau intr-o anumita casa natala, sau in miscare aparent retrograda in tranzit, etc, se cere o analiza suplimentara pentru clarificare. De exemplu: tranzitul planetei Saturn prin Capricorn, tranzitul planetei Uranus prin Taur, etc.
Pret: in functie de tranzitul analizat
Durata: 40-60 de minute, in functie de tranzitul analizat.
Conditie: Acest serviciu se ofera doar dupa interpretarea in prealabil a astrogramei natale.
Recomandare: Analiza, in prealabil, a tranzitelor generale pentru urmatoarele 3 luni.

Revolutia Solara – analiza generala si simbolica pentru 1 an de zile (intre doua aniversari)
Astrograma Revolutiei Solare arata momentul exact din an cand Soarele din tranzit din anul respectiv este in conjunctie cu Soarele natal. Spre deosebire de analiza tranzitelor actuale, care ofera informatii concrete, practice, punctuale, analiza Revolutiei Solare ofera informatii generale, de ansamblu si simbolice ale unei perioade de 1 an dintre doua aniversari.
Pret: 100 lei
Durata: 60 de minute
Conditie: Acest serviciu se ofera doar dupa interpretarea in prealabil a astrogramei natale.
Recomandare: Analiza, concomitant sau imediat dupa, a tranzitelor pentru urmatoarele 3 luni.

Comments are closed