Servicii

Interpretarea astrogramei natale
In cadrul consultatiei analizez profilul psiho-astrologic pe baza astrogramei (pozitia planetelor in zodii), discutam despre domeniile de viata, de exemplu job, cariera, iubire, relatii (pozitia planetelor in case), ne uitam peste tranzitele actuale si cum anume sa le folosim pentru a lua anumite decizii care ne intereseaza. In cadrul discutiei se pot pune intrebari mai detaliate cu privire la ce anume va intereseaza in mod special. Atentie: din motive de deontologie profesionala nu ofer diagnostice si sfaturi medicale si nu discut despre momentul si cauzele mortii.
Durata: 75 de minute.
Pret: 150 lei

Rectificarea orei de nastere
Pentru calcularea astrogramei avem nevoie, alaturi de celelalte detalii, si de ora de nastere exacta. Daca nu o cunoasteti, sfatul meu este ca in primul rand sa va adresati cu o cerere maternitatii unde v-ati nascut, pentru a va fi eliberat un document official cu ora de nastere. Daca acest lucru nu e posibil, se poate face rectificarea orei de nastere din punct de vedere astrologic, dar aceasta se poate face doar daca aveti un interval aproximativ de maxim 2 ore (de exemplu: mama zice ca m-am nascut undeva intre ora 12 si ora 14).
Pret: 70 lei
Conditie: Acest serviciu se ofera doar alaturi de interpretarea astrogramei natale.

Analiza spirituala si karmica a astrogramei natale
In cadrul acestei consultatii discutam despre Nodurile Lunare, Lilith si Chiron. In plus, aprofundam discutia despre Saturn, Pluto si casele 4, 8 si 12 din astrograma natala.
Pret: 100 lei
Durata: 45 minute
Conditie: Acest serviciu se ofera doar dupa interpretarea in prealabil a astrogramei natale.

Compatibilitate intre doua persoane – Sinastrie
In cadrul acestei discutii vom analiza compatibilitatea intre doua persoane. Relatiile pot fi de natura afectiva (iubit-iubita, sot-sotie), familiala (parinte-copil) sau profesionala (doi parteneri de afaceri sau angajat-angajator).
Pret: 150 lei
Durata: 75 de minute.
Conditie: Acest serviciu se ofera doar dupa interpretarea in prealabil a astrogramei natale.

Analiza tranzitelor pentru urmatoarele 3 luni

Energia planetelor in tranzit trebuie inteleasa in raport cu energia planetelor din astrograma natala. Din punct de vedere astrologic, in cadrul consultatiei, vom discuta despre tipul de energie care vine catre noi si cum putem lucra cu ea. Asadar nu stam sa “ghicim” ce-o sa se intample, daca vom castiga la loto sau daca ne casatorim, etc…, ci vom analiza felul in care putem prelua si folosi energia actuala (a planetelor in tranzit), in functie de energia natala (a planetelor de pe astrograma natala). O discutie pe marginea tranzitelor nu ofera pe tava rezolvarea problemelor de catre astrolog, nu ofera verdict si raspunsuri de genul “asa trebuie sa fac!”, ci este o discutie ghidata, in asa fel incat clientul sa-si poata lua propriile decizii, pe baza liberului sau arbitru.

Pret: 120 lei
Durata: 60 de minute

Conditie: Acest serviciu se ofera doar dupa interpretarea in prealabil a astrogramei natale.

Analiza electiva
Vom analiza impreuna care este cel mai potrivit moment pentru o anumita actiune, intr-un anumit interval de timp. Exemplu de intrebari: cand e bine sa semnez un contract, sa ma casatoresc, sa deschid o afacere, sa incep niste studii, in frunctie de tranzitele astral raportate la astrograma mea natala? Intervalul de timp recomandat este de 1 luna. Exemplu: In luna aprilie vreau sa semnez un contract, care zi/perioada/moment este cea/cel mai potrivita/potrivit?
Pret: 70 lei
Durata: 30 minute
Conditie: Acest serviciu se ofera doar dupa interpretarea in prealabil a astrogramei natale.

Analiza unui tranzit planetar in mod special
Atunci cand o anumita planeta intra intr-o anumita zodie in tranzit, sau intr-o anumita casa natala, sau in miscare aparent retrograda in tranzit, etc, se cere o analiza suplimentara pentru clarificare. De exemplu: tranzitul planetei Saturn prin Capricorn, tranzitul planetei Uranus prin Taur, etc.
Pret: in functie de tranzitul analizat
Durata: 40-60 de minute, in functie de tranzitul analizat.
Conditie: Acest serviciu se ofera doar dupa interpretarea in prealabil a astrogramei natale.
Recomandare: Analiza, in prealabil, a tranzitelor generale pentru urmatoarele 3 luni.

Revolutia Solara – analiza generala si simbolica pentru 1 an de zile (intre doua aniversari)
Astrograma Revolutiei Solare arata momentul exact din an cand Soarele din tranzit din anul respectiv este in conjunctie cu Soarele natal. Spre deosebire de analiza tranzitelor actuale, care ofera informatii concrete, practice, punctuale, analiza Revolutiei Solare ofera informatii generale, de ansamblu si simbolice ale unei perioade de 1 an dintre doua aniversari.
Pret: 100 lei
Durata: 45 de minute
Conditie: Acest serviciu se ofera doar dupa interpretarea in prealabil a astrogramei natale.
Recomandare: Analiza, concomitant sau imediat dupa, a tranzitelor pentru urmatoarele 3 luni.

 

Consultatia astrologica are loc la telefon sau prin intermediul altui canal media unde se poate sa ne auzim pe voce. In cadrul discutiei se pot pune intrebari mai detaliate cu privire la ce anume va intereseaza in mod special. 

Pentru consultatie eliberez factura fiscala, pe firma, in acord cu legislatia fiscala a Romaniei.

Comments are closed