Secrete, Taceri si Minciuni

Decodificarea Destinului

Careul Marte in Scorpion – Mercur in Varsator

secrete_taceri_minciuniAcest careu este foarte interesant de urmarit. Pana mai ieri a fost acest careu intre aceleasi planete, dar in semne diferite (Marte in Balanta – Mercur in Capricorn), la gradul 29, grad anaretic. Ceva s-a sfarsit. Ceva incepe prin continuarea aceluiasi careu, dar pe semen diferite si la gradul 0. Apoi, dupa retrogradarea planetei Mercur din 5 ianuarie si reintrarea acesteia in Capricorn, pe fondul careului Marte in Scorpion – Mercur Rx in Capricorn (9 ianuarie), ne vom reintoarce din inceput inaintea sfarsitului pentru a invata o lectie de viata. Si toate se vor sfarsi cu adevarat abia pe 5 martie cu reformarea careului Marte in Scorpion – Mercur in Varsator, tot la gradul 29, grad anaretic.

Mercur in Varsator, semn de aer ne indeamna sa comunicam, sa ne deschidem spre lume, sa invatam. Marte in Scorpion, semn de apa, isi concentreaza energia spre actiuni tacute, tainice, ezoterice. Conflictul dintre aceste doua forte. E ca si cum l-ai pune pe un cercetator, savant, initiat, agent sub acoperire sa-si dezvaluie deodata toate secretele degeaba.

Va tace (Marte in Scorpion) sau va minti (Mercur in Varsator). Acum nu exista cale de mijloc.

Se ridica doua probleme pe fondul acestui careu:

Marte in Scorpion1. Ce este mai bine? Sa taci si sa nu spui adevarul sau sa minti?

Din punct de vedere filozofic si moral aici avem de-a face cu o intreaga poveste. Astrologic, vom putea observa la nivel personal si social toata gama si nuantele respective: taceri, minciuni, manipulari de culise, adevaruri false, mediatizare excesiva a unor stiri neinsemnate sau ireale, barfe, secrete ascunse sub pres.

2. Cum putem afla adevarul ? Cum putem decodifica secretul?

Chiar asa! Daca savantul respectiv stie “ceva”, inseamna ca acel “ceva” atat de important, daca a fost posibil sa fie descoperit de un om, poate fi descoperit si de altii. E mai greu, dar daca el tace sau ne minte, sa fim in stare sa vedem si noi raspunsul, pentru ca altfel inseamna ca nu-l meritam. Astrologic vorbind, acuma careul asta degeaba “trece“ peste noi daca nu-l decodificam, daca nu invatam nimic din el. Ca altfel e doar stres si nervi, dar vorba aia: “Traim in Romania, si asta ne mananca tot timpul”. Nimic nou sub Soare.

Bun. Revin. Care ii este secretul? Haideti sa-l intrebam pe Mercur, daca tot e el mai vorbaret. Si ca sa nu ne bage minciuni, sa o luam metodic.

In acest moment intre planete se formeaza mai multe careuri:

Marte in Scorpion – Mercur in Varsator
Soare Pluto in Capricorn – Uranus in Berbec
Venus Saturn in Sagetator – Neptun in Pesti

Sa rezolvam ecuatia:

Marte e in Scorpion, semn guvernat de Pluto. Mercur e in Varsator, semn guvernat de Uranus. Pluto si Uranus sunt in careu unul cu altul. Mai departe.

Pluto e in Capricorn, semn guvernat de Saturn. Uranus e in Berbec, semn guvernat de Marte. Dar despre Marte am vazut deja mai sus, asa ca ramane Saturn. Saturn e in careu cu Neptun. Mai departe.

Saturn e in Sagetator, semn guvernat de Jupiter. Neptun e in Pesti, pe care-l guverneaza. Ramane Jupiter. Mai departe.

Jupiter e in Fecioara, semn guvernat de Mercur, si in conjunctie cu Nodul Nord.

Decodificarea Destinului.

Toate aceste careuri mai sus mentionate, aparent fara legatura intre ele, isi gasesc raspunsul in conjunctia actuala Jupiter – Nodul Nord din Fecioara.

Uitati-va in propria astrograma:

Ce problema treneaza de cativa ani buni? Careul Pluto in Capricorn – Uranus in Berbec.
Care este lectia de invatat? Careul Saturn in Sagetator – Neptun in Pesti.
Ce intrebari trebuie sa ne punem? Careul Marte in Scorpion – Mercur in Varsator

Raspunsul: conjunctia Jupiter – Nodul Nord din Fecioara.

Secretele, Tacerile si Minciunile din viata ta.

Comments are closed