Ritual pentru Eclipsa de Luna din Varsator

27 iulie 2018, ora 23:20

Pentru ca urmeaza o noapte speciala si interesanta, fiecare dintre noi poate alege sa intre in rezonanta cu energia naturii, in felul sau. Eu va propun un ritual prin care sa preluam si sa folosim inteligenta cristalelor. De ce spun asta? Pentru ca avem de echilibrat careul dintre Luna in conjunctie cu Marte Rx si Nodul Sud din Varsator (inteligenta superioara a sufetului) si Uranus din Taur (spiritualitatea din pamant si roci).

Pentru inceput, te poti pregati facand un dus, lasand apa sa curga mai mult pe acea parte a corpului in care simti cea mai mare presiune. Terapia cu apa este una din cele mai vechi si actioneaza cu eficienta atunci cand Luna este implicate intr-un aspect puternic.

Apoi cauti un loc in care sa fii cat mai linistita. Daca se poate, in natura, sa simti pamantul sub picioare, daca nu, intr-o camera cu un geam deschis. Daca esti afara, foloseste doar lumina Lunii. Daca esti in casa, poti aprinde o lumanare. In niciun caz nu folosi becuri sau neoane, pentru ca idea e sa recreezi o atmosfera cat mai naturala, cu o lumina difuza.

Daca te ajuta, poti sa-ti pui o melodie celtica, sau o inregistrare cu sunete ale apei din natura.

Avand in vedere ca pornim de la ideile astrologice ale acestei Eclipse, va recomanda sa va printati si Astrograma momentului. Daca va stiti astrograma personala, va recomand sa va folositi de aceasta, pe care ati adaugat tranzitele Lunii Pline.

Eu am folosit ametistul, cuartul verde si piatra lunii, pe care le-am asezat pe astrograma asa cum mi-a dictat intuitia. Toate trei sunt cristale care ma vor ajuta sa echilibrez energia bulversanta din aceasta noapte.

Piatra Lunii este asociata in mod traditional Racului, Lunii, ciclului lunar dintr-o astrograma. O folosesc pentru ca ne integreaza in ciclurile naturii, calmandu-ne emotiile. Este subtila, dar foarte puternica. Se spune ca nu e bine sa porti bijuterii cu Piatra Lunii exact de Luna Plina, pentru ca energia lor devine foarte mare si daca nu esti pregatita, te poate atrage intr-un taram magic de unde nu mai poti iesi. Pragmatic privind lucrurile, probabil ca amplifica atat de mult emotiile incat iti poate provoca o traire emotional prea puternica, careia sa nu-i poti face fata. Eu am un inel si o pereche de cercei cu aceasta piatra, pe care le-am asezat in central astrogramei, pe un ametist.

Ametistul este o piatra spirituala. L-am folosit pentru a intra in rezonanta cu energia Varsatorului, in care se afla Luna. Ametistul inlatura stresul, anxietatea, teama, furia, frustrarea (Marte Rx in opozitie cu Soarele) si amelioreaza durerea sufleteasca (Luna in conjunctie cu Marte Rx si in careu cu Uranus), facand legatura cu alte lumi spirituale sau cu lumea de dincolo (Luna in conjunctie cu Nodul Sud in Varsator). Am pus in centrul astrogramei, ca baza, un cluster de ametist.

Cuartul verde deschide si stabilizeaza chakra inimii. Cuartul in general are o capacitate deosebita, aceea de a transmute energia. Este la fel ca Uranus. Cum aceasta planeta este acum in Taur, am ales culoarea verde. Ne ajuta sa ne echilibram emotiile, are o putere vindecatoare si trezeste in noi iertarea si compasiunea. Am folosit colierul meu cu ametist si cuart verde pe care l-am pus in jurul astrogramei.

In articolul cu privire la Eclipsa am spus: “Din punct de vedere psihologic, aceasta Luna Plina reprezinta regretele noastre si frustrarea ca nu putem retrai, reface trecutul si schimba lucurile. Acum, de Luna Plina, a venit momentul sa ne dezvelim sufletul de acele emotii si sa eliminam ceea ce nu ne mai trebuie din ele. Nu e un proces simplu si usor, pentru tinem la acele emotii, le percepem ca find ale noastre, am investit in ele. Ne doare,pentru ca sufletul uman este invatat sa perceapa in primul rand durerea unei pierderi, si abia apoi invata rolul ei.”

Ametistul ne protejeaza. Piatra Lunii ne calmeaza. Cuartul verde ne echilibreaza.

Meditam cu privire la ce avem de rezolvat in contextul acestor energii. Daca simtim ca ne ajuta, putem sa luam o foaie de hartie si un pix si sa notam tot ce ne supara, ce ne deranjeaza, ce nu vrem sa acceptam, de ce trebuie sa scapam. Apoi citim, realizam cata energie negativa caram cu noi de fapt, si la urma dam foc acelei hartii. Este un gest simbolic, dar poate fi un prim pas pe calea de a face pace cu ceva din trecut.Tot acest ritual poate dura cateva minute sau cateva ore. Nu durata e importanta, ci intensitatea. Putem sa folosim cristalele asa cum simtim nevoia: sa le asezam pe astrograma, sa le luam in mana sau doar sa le privim. Pentru cei pe care ii ajuta acest ritual si aceste cristale, isi pot face o bratara cu ametist, cuart verde si piatra lunii, pe care sa o poarte pana la urmatoarea Luna Noua, sau de cate ori simt nevoia sa se echilibreze si sa se impace cu trecutul.

O Eclipsa minunata sa avem cu totii!
Pace in suflet, putere de a ierta si sa lasati in urma regretele va doresc!

Astrograma Eclipsei si cea natala le puteti calcula gratis aici: http://alinaastro.com/astrolog/astrograma_natala_gratis.php

PS: Acest ritual are la baza energia Lunii Pline din noaptea de 27 iulie 2018, asa cum am explicat aici:https://www.facebook.com/alinaastro/photos/a.803257646462235.1073741828.427959170658753/1776897115764945/?type=3&theater

Comments are closed