Luna Plina pe axa Fecioara-Pest

Trezirea !!!

“ Cea mai buna cale pentru a-ti realiza visele este sa te trezesti.” Paul Valery

Amprenta energetica a acestei Luni Pline accentueaza pendularea intre doua planuri: real – ireal, concret – magic, Fecioara – Pesti, Soare – Luna si Neptun.

Mesajul acestei Luni Pline este unul extrem de important: a venit vremea sa ne trezim. Intotdeauna cand ma uit pe astrograma momentului la un aspect important pe care il formeaza Soarele si Luna, incerc sa depistez locul din care se coordoneaza intreaga harta. De multe ori acolo aflam raspunsul.

Mercur
Mercur, guvernatorul Fecioarei, zodia in care se afla Soarele.
Mercur, revenit de ieri in miscare directa.
Mercur in Leu.
Mercur in conjunctie cu Marte.
Mercur in conjunctie cu Nodul Nord.
Mercur in trigon cu Uranus si Saturn.
Mercur pe gradul 28 Leu, gradul Eclipsei de Soare din 21 august

Simbolul Sabian al lui Mercur: “ O sirena apare din valurile oceanului gata sa renasca in forma umana. Mesaj cheie: Stadiul in care rasare din inconstient un sentiment-intuitie intens si este pe cale sa ia forma ca gand constient.” (Dane Rudhyar – “O mandala astrologica”)

Mercur, mesajul Eclipsei de Soare, care se face auzit abia acum, la Luna Plina.

Poate ca am visat si am sperat si ne-am facut planuri. Este timpul sa ne trezim si sa ne realizam concret visele.

Asuma-ti pierderile si tot ce nu poate fi realizat concret, material (Saturn in conjunctie cu Lilith, care accentueaza conflictul axei Fecioara-Pesti).
Cauta si vezi unde e stanca, punctul de forta interioara din viata ta (Pluton din Capricorn, care mediaza conflictul axei Fecioara-Pesti).
Trezeste-te la realitate (Mercur in miscare directa) si actioneaza (Mercur in Leu) cu hotarare (Mercur in conjunctie cu Marte) pentru destinul tau (Mercur in conjunctie cu Nodul Nord), folosindu-te de toata forta gandurilor (Mercur in trigon cu Uranus) si de toata experienta anterioara deja acumulata (Mercur in trigon cu Saturn).

Visele pot deveni realitate doar daca actionezi in aceasta directie.

Atentie insa la orgolii si razbunari! Manifestari fiziologice: dureri de cap, somnolenta sau dimpotriva, neputinta de a dormi, superexcitabilitate. Psihologic, impulsul, dorinta, de a actiona sau nervozitate. In plan social pot cadea niste masti, pot fi puse la punct atacuri de si pentru imagine, pot iesi la iveala planuri ascunse pentru putere.

Imagine: Robert Wyland – “Mermaid Dreams”

Auditie muzicala : Susan Boyle: – “I Dreamed A Dream”
https://www.youtube.com/watch?v=wnmbJzH93NU

Comments are closed