Introspectie si cercetare

1476176_178688275658512_1884530196_nMercur conjuct Saturn in Scorpion
26 noiembrie 2013

Introspectie si cercetare

Ultimele zile au venit cu un noian de evenimente contradictorii si bulversante la nivel emotional (Venus in careu cu Uranus si in opozitie cu Jupiter) si sufletesc (Luna in careu cu Soarele). Au venit catre noi propuneri tentante, ispititoare, dar duplicitare, inselatoare sau fara acoperire in realitate (Soare careu Neptun). Poate nu reuseam sa vedem clar, sau poate, dimpotriva, facand acest lucru am fost deziluzionati sau dezamagiti, am suferit si ne-am pierdut pe moment sperantele (Luna in opozitie cu Neptun).

Este momentul sa facem ordine, sa ne gandim si sa clarificam ce merita pastrat si valorificat si ce nu in viata noastra. Trebuie sa gasim in noi insine puterea de a discerne, de a vedea cat e adevar si cat minciuna, ce avem de facut de acum inainte (conjunctia Mercur Saturn in Scorpion). Aceasta introspectie se poate concretiza intr-o clarificare la nivel emotional si afectiv (sextil Venus) si mai apoi la nivel sufletesc (cand Luna va intra in sextil cu Mercur si Saturn). Marte, prin sextilul la Jupiter si trigonul la Venus, ne ajuta in acest sens, ne da un impuls spre actiune, spre concretizare.

26 novIn functie de Ascendentul personal, vom observa fiecare dintre noi in ce casa astrologica, adica in ce domeniu de viata, se implineste conjunctia Mercur Saturn si vom sti astfel unde anume trebuie analizate lucrurile sau unde este cazul sa facem ordine, la ce intrebari trebuie sa ne raspundem.
Zi plina de intelepciune sa avem cu totii! 


N.B. Astrograma corespunde momentului conjunctiei Mercur Saturn, la gradul 16 in Scorpion.

Comments are closed