Incendii in apropiere de Atena, Grecia.

Zeci de morti, sute de raniti si mii de case si autovehicule distruse.
Nu se cunosc deocamdata cauzele exacte ale izbucnirii incendiilor.
Vântul puternic şi seceta au favorizat răspândirea focului cu rapiditate.
„Sunt îngrijorat de izbucnirea simultană de incendii, atât la est, cât şi la vest de Attica”, a declarat premierul grec Alexis Tsipras.
Daca ne uitam pe harta Atenei, observam mai multe careuri in T care se formeaza intre planetele aflate in Leu – Varsator – Taur. Varful e pe Marte in Taur: foc de vegetatie pe pamant. Se stie déjà ca zona respectiva este afectata periodic de incendii.
In prezent Soarele a intrat in Leu , facand o opozitie cu Marte (foc contra foc), si ambele fiind in careu cu Uranus din Taur (extinderea focului cu o asemenea forta a avut loc zilele acestea din cauza vantului puternic). Mercur se pregateste de retrogradare in Leu si este in careu cu Jupiter (nu se cunosc cu exactitate cauzele izbucnirii incendiilor, dar faptul ca au fost mai multe focare nu exclude posibilitatea unei maini criminale, cu intentie sau fara).
Careu in T natal peste care se pune Careu in T in tranzit. Varf pe Taur: pamant si vegetatie. Planete de foc in aspect stresante: foc.
Cu ocazia eclipsei care va avea loc sa speram ca se vor trage niste concluzii necesare, la nivel international: Grecia are nevoie de un plan de preventive pentru incendii si de un buget pe masura pentru aceasta.
( Pentru harta Atenei, am folosit data de 1 iulie 1834, atunci cand Atena a fost aleasa capitala Greciei. Sursa: site-ul astrotheme. Ora nu o cunosc, asa ca am ales sa pun Soarele pe casa intai, sistem de case intregi.)
Daca vor fi voci care vor intreba: de ce nu prezic astrologii astfel de evenimente cu exactitate?, dati-mi voie sa va raspund: pentru a studia cu exactitate impactul tranzitelor prezente asupra miilor de tari si orase existente in lume, ar trebui sa existe o echipa de sute de astrologi care sa lucreze impreuna numai pe acest domeniu.

Comments are closed