Emotia zilei 7 ianuarie 2016

emotia_zilei_07_ianuarie_2016“Defectul tuturor oamenilor este ca asteapta sa traiasca, deoarece n-au curajul fiecarei clipe… Toti invatam sa traim dupa ce nu mai avem nimic de asteptat, iar cand traim nu putem invata nimic, fiindca nu traim in prezentul concret si viu, ci intr-un viitor fad si indepartat.” ( Emil Cioran )

Luna in Sagetator, 7 – 20 grade

Astazi Luna este in conjunctie cu Venus si Saturn in Sagetator, in careu cu Neptun din Pesti si in trigon cu Uranus din Berbec.

Simtim un prea plin emotional, am dori sa facem lucruri marete, dar ne conformam unei societati rigide. Creativitatea este la cote maxime, dar ca refugiu din fata unei realitati dezamagitoare. Emotiile, desi reale si intense, sunt izvorate dintr-un potential la nivel faptic care nu a fost inca exploatat. Fie ne refugiem intr-o lume a imaginatiei compensatoare, fie actionam, spargand unele limitari pe care singuri ni le-am impus. O zi interesanta, nu neaparat exuberanta, dar in care ne putem pune in ordine la nivel emotional. Doar sa gasim limita dintre irealul din noi si actiunile pe care le proiectam in afara.

Pictura apartine talentatului pictor roman Raceanu Mihai Adrian si se numeste “Povestitorul” (“The Story Teller”)

Comments are closed