Emotia zilei 13 ianuarie 2016 Luna in Pesti

emotia_zilei_13_ianuarie_2016“Timpul tau este limitat, asa ca nu il irosi traind viata unei alte persoane. Nu fi prins in dogma – care traieste cu rezultatele gandirii altor oameni. Nu lasa zgomotul altor opinii sa iti inece propria voce interioara. Si, cel mai important, invata sa ai curajul sa iti asculti inima si sa iti urmezi intuitia. Intr-un fel ei deja stiu ceea ce vrei cu adevarat sa devii. Orice altceva este secundar.” ( Steve Jobs)

Uneori ma gandesc ca intuitia este logica inimii. Aceasta din urma ne transmite prin emotii ceea ce ratiunea nu poate intelege si clasifica. Putem fi pusi fata in fata cu o persoana, si desi nu apucam sa o cunoastem, inima ne spune deja ceea ce simte.

De cate ori oare nu ne-a parut rau ca nu ne-am urmat intuitia?

Se poate spune ca de fapt inima, adica emotia conduce si ca in definitiv ea nu face decat sa fixeze obiectivul, iar creierul central (raţionalul) nu face decat sa gaseasca calea prin care il poate atinge.

Ziua de 13 ianuarie se afla sub influenta actiunii bazate pe intuitia inimii: Luna in conjunctie cu Neptun in Pesti, in trigon cu Marte din Scorpion.

Nu va pot spune ce sa faceti si ce sa nu faceti.

Eu imi voi urma intuitia azi.

 

Comments are closed