De ce ne plac noua Leii?

Ca stiu ce vor, ca-si sunt suficienti cu ei insisi, ca-si cunosc valoarea si ca nu pupa undeva pe nimeni atunci cand isi doresc ceva, ci lupta sa realizeze singuri, ca sunt stapani pe viata lor.

Prea multi dintre noi ne pierdem identitatea in societatea asta in care traim. Renuntam la o parte din noi sau facem compromisuri in familie, intr-o relatie, la job…Hai, lasa de la mine, ca sa fie bine…Fac atatea pentru familie, incat nu mai stiu cine sunt eu de fapt…Ma implic atat de mult intr-o relatie, incat am uitat sa am grija si de mine…Ei, bine, Leul NU va ajunge niciodata in aceasta situatie. Va avea mereu timp si pentru el. Nu-si va pierde niciodata identitatea. Ca femeie, Leoaica nu va zice niciodata: sunt sotia lu X-ulescu, care face nu stiu ce. Ea va spune mandra: sunt X-ulescu si sunt cunoscuta ca fac cutare lucru. Mandrie si respect de sine.

Un Leu nu incerca sa-i manipuleze pe altii sau sa-si impuna punctul de vedere cu forta. E sub demnitatea lui. Si apoi, de ce ar avea nevoie de asta? Dorinta de control si actiunile in forta si agresive denota de fapt nesiguranta si instabilitatea interioara. Iar Leul e foarte sigur pe sine si pe ce vrea.

Se zice ca Leii sunt neinfricati…ei, ba uite ca nu-i chiar asa, or fi avand si ei temerile lor, dar meritul lor e ca lupta si depasesc fricile…

Se zice ca Leii sunt lideri puternici…culmea e ca ei nu-si doresc neaparat sa fie bagati in seama si sa conduca de dragul de a conduce…dar ajung sa o faca pentru ca cei din jurul lor ii recunosc ca persoane puternice si tind sa-i urmeze…

Stiti ce-mi mai place mie la Lei? Ca nu se plictisesc singuri! Gasesc ei ceva de facut, de invatat, de observat…si apoi stiu ei ca nu o sa ramana prea mult singuri, ca sigur o sa le dea cineva atentie pana la urma.

Leilor le plac lucrurile scumpe, asta e stiut deja! “Pai decat sa imi cumpar 10 chestii ieftine, mai bine imi cumpar un singur lucru scump” va fi replica lor. Asa ca doamna Leu va avea la gat un lant de aur discret, decat 10 gablonturi in sertar. A da!, si sa nu uit, va fi cumparat de ea, pentru ca e femeie misto si isi permite.

Se zice ca Leii sunt asa, un picut cam “cu nasu’ pe sus”. E de fapt siguranta de sine. “Stiu cine sunt, ce vreau si cat valorez. Nasul meu nu e mai sus decat al tau, dar daca tu consideri asta, e strict problema ta, sunt complexele tale, nu ale mele!” iti va raspunde un Leu.

Daca ti se pare ca Leul o face uneori pe-a seful, ai sa razi, dar…el nu face decat sa-si caute mereu pe cineva care sa-i fie egal ca valoare, sa aiba si el cu cine discuta si cu cine face o treaba. Ca-i satul sa coordoneze el totul. “Da, e flatant, dar decat sa ajung sa fac eu toata treaba, parca ar fi fain sa mai mai gasesc unul la fel de tare ca mine. Grrr, iar o sa zica astia ca ma dau mare. )))”

Leului ii place sa-si spuna punctul de vedere, sa fie ascultat. “Oricum, daca nu o faci, va fi pierderea ta!”

Intr-o relatie, Leul e fidel si va alege mereu un partener/o partenera de care sa fie mandru si cu care sa se poata lauda. Daca merita!

Asa ca, hai sa ne traiti Leutilor.

PS: Puteti avea in astrograma personala si alte planete in Leu, nu neaparat Soarele, si atunci veti recunoaste in voi insiva o parte din aceste caracteristici.
Trasaturile descrise mai sus se refera la aspectele armonioase.

PPS: urez La multi ani !!!! Leilor, asa un picut mai tarziu, ca deh, Mercur e retrograd, tre’ sa-si faca si ala mofturile.

PPPS: alo!!!!!!!!! Mercur ala retrograd, cand iti gasesti timp sa ne scrii si noua un articol despre atmosfera astrala in august, ca a inceput deja luna? ))))))))

Comments are closed