Cartea ,,Până la sfârșitul timpului”

autore: Raluca Alina Iorga

Recomandare de lectura pentru tranzitul Venus in Balanta in careu cu Pluto din Capricorn.

Marturisesc, mediul asta virtual, Facebook, in care ne-am adunat toti, ma surprinde placut cateodata. Lasand deoparte politica, controversele, certurile marunte si fara rost, uneori descopar oameni interesanti.Ma atrag in special creatorii de frumos, sub orice forma. Ma provoaca ideile originale. Imi plac mereu cuvintele care se strecoara incetisor in suflet. Zilele acestea am descoperit cartea ,,Până la sfârșitul timpului”. Nu, nu am citit-o inca, urmeaza sa mi-o cumpar, dar citatele care le-am gasit pe net si recenziile ma incita la lectura. Si mi se pare uimitor cum tranzitele astrologice trimit catre mine informatii energetice la momentul oportun. Zilele acestea avem de-a face cu un careu Venus in Balanta – Pluto Rx in Capricorn, urmand careul cu Marte. Si apoi Venus va trece in Scorpion, va face careu la Nodul Sud, va retrograda…Exact la fix vine aceasta poveste despre o dragoste dureroasa din trecut …dorinta autoarei de a scoate la lumina omul Vlad Tepes, uman, sensibil…Ana cea misterioasa si ingropata in istorie…calatoria prin timp…

,,Tu nu ești doar încă un domn. Ești domnul care va schimba istoria.Nu uita asta,Vladule.
-Poate destinul meu este mai mare decât mine.Poate peste veacuri voi fi uitat,dar vreau ca țara asta să se ridice,să nu mai fie călcată de nimeni în picioare,iar eu imi voi da viața ca să o știu liberă. ”

“Spre deosebire de rugăciunile din seara aceea, a ei era pentru Vlad. Pentru sufletul chinuit al prințului, pentru durerea din inima lui. Toți vedeau domnitorul crud și neînduplecat, dar ea știa adevărul. Ea știa că durerea lui era atât de mare, că niciun suflet de om nu ar fi putut îndura ceea ce îndura el. Dragostea ei, prințul ei iubit stătea în mijlocul tuturor, cu bărbia ridicată, cu părul negru fluturându-i în vânt, cu ochii arzând, cu pumnii strânși și cu corpul încordat. Ea plângea pentru el, pentru anii furați, pentru familia ucisă, pentru deciziile pe care a trebuit să le ia forțat de împrejurări. Plângea pentru nopțile în care Vlad se trezea speriat de coșmaruri cumplite și se lipea de ea cu aceași dorință cu care un copil își caută alinarea în îmbrățișarea mamei. Iar ea îl strângea cât de tare putea și îl mângâia ușor pe păr, pe piele, îi săruta cu blândețe fruntea transpirată, ochii închiși. Îi șoptea de fiecare dată că au trecut toate și că e în siguranță. Iar el se lipea și mai tare de ea și îi spunea cât de frică îi este să nu o piardă. Ea continua să îl mângâie și îi promitea de fiecare dată că vor fi împreună până la sfârșitul timpului.”

“. Ne uitam unul la altul fără să spunem nimic, cu un univers întreg între noi, totuși mai aproape decât mi-aș fi imaginat vreodată. Și pentru că în sfârșit aveam șansa să aflu, l-am întrebat aproape șoptit:
― Vlad, de ce sunt atât de legată de tine? Spune-mi te rog! Simt că există o legătură puternică între noi, dar nu ştiu de ce.
― Răspunsul la această întrebare este în sufletul tău şi vei afla la timpul potrivit. Ştiu că nu te mulţumeşte ceea ce ţi-am spus acum, dar lucrurile se vor lămuri dacă vei reuşi să rupi blestemul.”

“Șoapte indescifrabile îmi răsunau în urechi. Ochii verzi ai lui Vlad imi bântuiau sufletul. Niciodată nu va fi prea departe de mine cu toate că nu îl voi mai atinge. Sau poate cândva, undeva, vom fi din nou împreună. Eu Ana, El Vlad… Până la sfârșitul timpului.”

Pe autoarea Raluca Alina Iorga o gasiti aici, sub pseudonimul Iris Sanziana:https://www.facebook.com/iris.sanziana?lst=100005520217149%3A627102412%3A1535465345

Despre carte, puteti citi mai mult aici, pe pagina oficiala Pana La Sfarsitul Timpului / Till the End of Time:
https://www.facebook.com/panalasfarsitultimpuluitilltheendoftime/?__xts__%5B0%5D=68.ARAshEXOv0i8tBdwaq4sJohvG79SgqcHp_3NcIfHkTlBoaHI-DddogjMU1aO3t-3egrAdhspBMNHNUVu5qNfW2n8Y_SaIXCHeParWddIVorULeA_VOir2kZEHc_5xu1LtXd_IVo

Comments are closed